Flugeldome ⋆ Domeland
539
page-template-default,page,page-id-539,page-child,parent-pageid-287,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Flugeldome

Dit is waar het allemaal mee begon. Deze dome-tent is perfect geschikt voor een Flugeldome op een festival, evenement of lustrumfeest. De dome vorm zorgt voor een geconcentreerd feest met tegelijkertijd voor ruimte voor beweging en natuurlijk voor de Flugelbar. Dit geeft uw feest letterlijk een boost en kan niet ontbreken op een grootschalig evenement.

Onze Domes

Domeland beschikt over 2 domes en kan dus elke gelegenheid aan. Neem een kijkje bij onze tenten en kies de meest geschikte uit.

Dome-tent

 

Onze Dome-tent is solide en met een oppervlakte van 39 vierkante meter en een diameter van 7 meter biedt het ruimte voor elke soort gelegenheid. Van een ontsnappingsplek op een groot festival tot een hoofdlocatie op een bruiloft of tuinfeest.

Opblaasbare Dome

 

De opblaasbare dome is geschikt voor elk buiten evenement met mooi weer. De 6m diameter zorgt voor een overkapte locatie om bijvoorbeeld de bar, de band of de DJ neer te zetten en biedt daarnaast ook genoeg ruimte voor een flink aantal mensen. De LED verlichting zorgt voor een feestelijk effect en is naar wens aan te passen. Ook voor zakelijke doeleinden is deze tent zeker goed te gebruiken en kan geheel naar de stijl van uw bedrijf van kleur worden voorzien.

Deze tent is ook uitermate geschikt om binnen te gebruiken. Het is gemakkelijk op te zetten en staat binnen 10 minuten rechtop. Hierdoor is deze ideaal voor kortere periodes.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op.