Dome tent verhuur voor festivals binnen en buiten - Domeland
542
page-template-default,page,page-id-542,page-child,parent-pageid-287,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Festivaltenten

Dome tent te huur voor festivals

Onze dome tenten zijn perfect voor elk festival. Op een groot festival kan het een ontspanningsplek bieden voor mensen die de rust willen opzoeken, op een wat kleiner festival kan het juist een extra feestlocatie geven. In de dome tent kan muziek worden afgespeeld en er is genoeg ruimte voor een DJ en een booth. Er kan tevens een bar in geplaatst worden en de dome tent kan worden voorzien van aankleding binnen en buiten.

 

Daarnaast houdt het de zon, wind en regen tegen en is dus bij elke omstandigheid te gebruiken

Onze Domes

Domeland beschikt over meerdere domes perfect voor elke gelegenheid. Neem een kijkje bij onze dome tenten en kies de meest geschikte uit voor jouw festival.

Dome-tent

 

Onze Dome-tent is solide en met een oppervlakte van 39 vierkante meter en een diameter van 7 meter biedt het ruimte voor elke soort gelegenheid. Van een ontsnappingsplek op een groot festival tot een hoofdlocatie op een bruiloft of tuinfeest.

Opblaasbare Dome

 

De opblaasbare dome is geschikt voor elk buiten evenement met mooi weer. De 6m diameter zorgt voor een overkapte locatie om bijvoorbeeld de bar, de band of de DJ neer te zetten en biedt daarnaast ook genoeg ruimte voor een flink aantal mensen. De LED verlichting zorgt voor een feestelijk effect en is naar wens aan te passen. Ook voor zakelijke doeleinden is deze tent zeker goed te gebruiken en kan geheel naar de stijl van uw bedrijf van kleur worden voorzien.

Deze tent is ook uitermate geschikt om binnen te gebruiken. Het is gemakkelijk op te zetten en staat binnen 10 minuten rechtop. Hierdoor is deze ideaal voor kortere periodes.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op.