Dome tent verhuur voor bedrijfsevenemten en exposities - Domeland
537
page-template-default,page,page-id-537,page-child,parent-pageid-287,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Tentverhuur voor bedrijfsevenementen

Dome tent huren voor beurzen en bedrijfsevenementen

Onze dome is ideaal om in te zetten tijdens een bedrijfsevenement. Gebruik de ruime en goed belichte vloer om uw producten in het zonnetje te zetten tijdens een expo of een demonstratie. Daarnaast is de dome-tent ook speciaal ontworpen om te fungeren als feestlocatie voor uw bedrijfsfeest in de buitenlucht. De tent oogt zakelijk en strak en kan worden voorzien van belichting om deze feestelijk aan te kleden.

De dome-tent kan verhuurd worden aan alle plekken in Nederland en is uitermate geschikt om op een meerdaags evenement te plaatsen. De dome-tent is wind en regen bestendig en blijft koel in de zomer door de ventilatiegaten.

Onze Domes

Domeland beschikt over dome tenten van verschillende formaten. Neem een kijkje bij onze dome tenten en kies de meest geschikte uit.

Vaste dome tent huren

 

Onze dome tent is solide en met een oppervlakte van 39 vierkante meter en een diameter van 7 meter biedt het ruimte voor elke soort gelegenheid. Van een ontsnappingsplek op een groot festival tot een hoofdlocatie op een bruiloft of tuinfeest. Daarnaast is de dome tent uitermate geschikt voor beursen en expo’s.

Opblaasbare Dome

 

De opblaasbare dome is geschikt voor elk buiten evenement met mooi weer. De 6m diameter zorgt voor een overkapte locatie om bijvoorbeeld de bar, de band of de DJ neer te zetten en biedt daarnaast ook genoeg ruimte voor een flink aantal mensen. De LED verlichting zorgt voor een feestelijk effect en is naar wens aan te passen. Ook voor zakelijke doeleinden is deze tent zeker goed te gebruiken en kan geheel naar de stijl van uw bedrijf van kleur worden voorzien.

Deze tent is ook uitermate geschikt om binnen te gebruiken. Het is gemakkelijk op te zetten en staat binnen 10 minuten rechtop. Hierdoor is deze ideaal voor kortere periodes.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op.