Wat wij doen - dome tent verhuur ⋆ Domeland
287
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-287,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Wat wij doen – dome tent verhuur

Diensten

Domeland neemt u de zorg uit handen en zet een uitgewerkt concept neer wat uw bezoekers zal verbazen. Dit zijn maar 4 opties maar de mogelijkheden zijn eindeloos.

 • Festivals

  Onze tent is perfect voor elk festival. Op een groot festival kan het een ontspanningsplek bieden voor mensen die de rust willen opzoeken, op een wat kleiner festival kan het juist een extra feestlocatie geven. Daarnaast houdt het de zon, wind en regen tegen en is dus bij elke omstandigheid te gebruiken.

 • Bruiloft

  Een trouwerij is natuurlijk een speciaal moment. Hier hoort ook een speciaal feest bij. Onze witte tent biedt een prachtig alternatief voor de standaard partytent en is bovendien geschikt voor elk soort weer. Daarnaast bieden wij ook een compleet verzorgde bar en een breed drankaanbod. Kijk bij onze opties voor meer.

 • Diners

  Diner in uw achtertuin? U kunt uw gasten een hartverwarmend welkom heten in onze dome. Deze biedt aan ruim 25 familieleden, oud-huisgenoten, jaarclubgenoten, kennissen en vrienden de ultieme plaats voor een sfeervol doch chique diner.

 • BEDRIJFSEVENEMENT

  Elk bedrijf is anders. Dat beseffen wij maar al te goed. In onze tent komt uw bedrijf professioneel en verzorgd naar voren. Het oppervlak van meer dan 38 vierkante meter biedt veel kansen en mogelijkheden om uw producten zo goed mogelijk uit de verf te laten komen.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op.