Opblaasbare dome tent verhuur voor festivals en evenementen | Domeland
578
page-template-default,page,page-id-578,page-child,parent-pageid-585,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Opblaasbare Dome

ONZE OPBLAASBARE DOME

 

Onze opblaasbare dome is snel en gemakkelijk op te zetten en kan dus gemakkelijk voor een korte periode gehuurd worden. De tent is perfect voor een feest in de tuin, en staat binnen een half uur rechtop. Door het dikke materiaal (vergelijkbaar met een springkussen) is het een stevig en solide geheel wat wel tegen een stootje kan. Ook ideaal om bijvoorbeeld een band onder te plaatsen bij een bruiloft of een verjaardag buiten.

 

Kenmerken Opblaasbare Dome

 

  • Diameter: 6 meter
  • Hoogte:  4 meter
  • Materiaal: PVC tarpaulin (springkussen materiaal)
  • 1 ronde ingang aan voorkant
  • Extra’s: aanpasbaar LED licht in het materiaal verwerkt

EXTRA OPTIES

De tent is los te huren, maar mocht u geen zin of tijd hebben om de rest te regelen, dan denken wij graag met u mee en zorgen wij voor de rest.

Wij hebben contact met verschillende leveranciers om zo tot een passende inrichting te komen.

LED Bar

LED Bar

De tent kan ingericht worden met een bar van steigerhout voorzien van LED-licht. Dit licht kan zelf naar wens aangepast worden in de kleur wat bij uw evenement past.
Lichten

Lichten

Door de transparent en witte kleur van de tent kan deze erg spectaculair opgelicht worden. Ook hier bieden wij uitkomst met een complete licht installatie.
Silent disco

Silent disco

Wij bieden ook een complete oplossing voor de audio. Van kleinschalig muziek tot uitgebreide feestzaal. Huur speakers, draaitafels en er is ook een dj te regelen.
Diners

Diners

De tent is ook uitermate geschikt voor diners tot wel 50 man. In samenwerking met een van onze leveranciers kunnen wij een compleet verzorgd diner leveren waar uw gasten nog lang over zullen praten.
Drank

Drank

Wij kunnen het complete drankaanbod verzorgen. Door onze contracten met leveranciers beschikken wij over een breed assortiment wat uw evenement net dat extra kan geven.
Meubilair

Meubilair

De tent kan volledig ingericht gehuurd worden. U hoeft alleen uw voorkeur en het aantal bezoekers door te geven en wij doen de rest.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op.