Dome tent verhuur: opblaasbare dome en iglo dome tent - Domeland
475
page-template-default,page,page-id-475,page-child,parent-pageid-585,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Dome Tent

ONZE DOME TENT

 

Met trots presenteren wij onze dome tent. Deze unieke tent biedt plek aan rond de 30 zittende mensen en meer dan 50 feestende bezoekers. De witte kleur zorgt ervoor dat het zonlicht weerkaatst wordt waardoor het niet te warm wordt in de zomer. Met typisch Nederlands weer zorgt de dikke tentstof er juist weer voor dat ie wind en regenbestendig is. De diameter van 7 meter maakt het een geschikte tent voor elke gelegenheid. Perfect voor op een uitbundige bruiloft maar ook zeker geschikt voor een festival van formaat of een beurs in een grote hal. De dome tent is te huur voor een dag maar het is ook zeker mogelijk om de dome te huren voor een langere periode. Neem contact op voor een offerte op maat.

 

Kenmerken dome tent

  • Diameter: 7 meter
  • Hoogte: 3 meter
  • Cover: 30% transpararent voor, 70% wit achter
  • 1 ronde ingang met rits, hoogte 2.1 meter
  • Frame:  φ20*1.5mm hot dip galvanized steel

EXTRA OPTIES

De dome tent is los te huren, maar mocht u geen zin of tijd hebben om de rest te regelen, dan denken wij graag met u mee en zorgen wij voor de rest.

Wij hebben contact met verschillende leveranciers en partners om zo tot een passende inrichting te komen.

LED Bar

LED Bar

De tent kan ingericht worden met een bar van steigerhout voorzien van LED-licht. Dit licht kan zelf naar wens aangepast worden in de kleur wat bij uw evenement past.
Lichten

Lichten

Door de transparent en witte kleur van de tent kan deze erg spectaculair opgelicht worden. Ook hier bieden wij uitkomst met een complete licht installatie.
Silent disco

Silent disco

Wij bieden ook een complete oplossing voor de audio. Van kleinschalig muziek tot uitgebreide feestzaal. Huur speakers, draaitafels en er is ook een dj te regelen.
Diners

Diners

De tent is ook uitermate geschikt voor diners tot wel 50 man. In samenwerking met een van onze leveranciers kunnen wij een compleet verzorgd diner leveren waar uw gasten nog lang over zullen praten.
Drank

Drank

Wij kunnen het complete drankaanbod verzorgen. Door onze contracten met leveranciers beschikken wij over een breed assortiment wat uw evenement net dat extra kan geven.
Meubilair

Meubilair

De tent kan volledig ingericht gehuurd worden. U hoeft alleen uw voorkeur en het aantal bezoekers door te geven en wij doen de rest.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op.