Flugeldome Albertus Lustrum ⋆ Domeland
707
post-template-default,single,single-post,postid-707,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Flugeldome Albertus Lustrum

Flugeldome Albertus Lustrum

Voor het eerst hebben wij een compleet concept mogen verzorgen op het Albertus Lustrum van 2017. Om te vieren dat de vereniging 120 jaar bestaat en alweer toe is aan hun 24e lustrum werd een groots feest gegeven wat 12 dagen duurde. Dit alles vond plaats op het oude Suikerunie terrein in Groningen waar wij zowel binnen als buiten een bar en de aankleding verzorgden.

Buiten werd onze opblaasbare dome tent van 6 meter opgezet met hier in een bar en een huis-DJ. Elke dag werden er vanaf 3 uur emmers en Flugels geserveerd en werden de hitjes aangezet.

Uiteindelijk hebben wij veel positieve reacties gekregen en kunnen wij en het lustrumbestuur terug kijken op een zeer geslaagd lustrum!

Geen reactie's

Geef een reactie