Domeland op Aus Berlin ⋆ Domeland
703
post-template-default,single,single-post,postid-703,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Domeland op Aus Berlin

Domeland op Aus Berlin

Op 1 december 2017 stond onze tent op het Aus Berlin festival in Tilburg. Dit waanzinnige feest, georganiseerd door Qanvas, werd gegeven in de Spoorzone. De ruim 2000 bezoekers konden onder andere genieten van Extrawelt, Michael Mayer en Space and time. Onze dome tent bood plaats aan 50 feestgangers die er konden genieten van lokale DJ’s.

Het thema dit jaar was ‘Hacken’, en geheel in stijl van de oude spionage faciliteit in Berlin ‘Der Teufelsberg’ werd onze dome tent op locatie opgebouwd. Wij zijn blij en trots dat wij dit jaar een bijdrage hebben mogen leveren aan dit fantastische feest en we hopen er volgend jaar weer bij te zijn!

Geen reactie's

Geef een reactie